Configureer VPN regels voor bekende wifinetwerken

Als u regelmatig uw apparaat verbindt met een specifiek wifinetwerk, kunt u de instellingen voor de beveiligde verbinding met dat netwerk op voorhand configureren.

Zo configureert u de automatische inschakeling van een beveiligde verbinding voor bekende wifinetwerken:

1. VPN openen.
  2. Tik Instellingen > Slimme bescherming.
  3. Tik op Voor bekende wifinetwerken.

Een lijst met bekende wifinetwerken wordt weergegeven. De lijst is leeg als er geen bekende wifinetwerken zijn.

4. Selecteer het wifinetwerk waarvoor u instellingen voor een beveiligde verbinding wilt configureren.
  5. Selecteer een actie voor dit netwerk:
    • Pas op voor onbeveiligde netwerken. Wanneer u een apparaat verbindt met dit wifinetwerk, gebruikt de app de opgegeven instellingen voor onbeveiligde wifinetwerken. Dit is van toepassing op bekende netwerken die onbeveiligd zijn. Als het netwerk veilig is, doet de app niets.
    • Verbinding beveiligen. Wanneer u een apparaat verbindt met dit wifinetwerk, brengt het programma een beveiligde verbinding tot stand.
    • Niets doen. Wanneer u een apparaat verbindt met dit wifinetwerk, brengt het programma geen beveiligde verbinding tot stand.
  6. Tik op Toepassen.